Checkout – Adrian Puiu
Show Order Summary
29,99 lei
Produs Subtotal
Cartea TU 2.0 - GRATUIT (tu îți plătești doar transportul)
  × 1
29,99 lei
Subtotal 29,99 lei
Total 29,99 lei

Customer information

Detalii pentru facturare

Informații suplimentare

Comanda ta

Produs Sub-total
Cartea TU 2.0 - GRATUIT (tu îți plătești doar transportul)
  × 1
29,99 lei
Sub-total 29,99 lei
Total 29,99 lei

Payment

  • Plătește cu cardul în siguranță

IMPORTANT!

Asigură-te că vei completa adresa corectă la care vrei să primești cartea și numărul tău de telefon mobil unde curierul va putea să te contacteze.

CE SE VA ÎNTÂMPLA DUPĂ CE PUI COMANDA?

Mărturii

“Adrian m-a ajutat să am claritate legat de cum să-mi ating orice obiectiv propus așa cum nimeni altcineva nu m-a ajutat până acum. Ca și rezultat, am reușit să-mi triplez venitul in doar 17 luni si de asemenea să îmi transform două din pasiunile mele în business-uri de succes. Cum am reușit să fac lucrul acesta? Forte simplu! Am aplicat strategiile pe care Adrian le-a împărtășit cu mine legat de Stabilirea și Atingerea Obiectivelor și rezultatele au început imediat să apară.”
Livia Rădulescu
Coach, Trainer & Public Speaker
“L-am cunoscut pe Adrian în toamna lui 2019 într-un curs în care am învățat despre cum îți poți stabili și atinge obiective. La vremea respectiva tot ce îmi doream era să am un business propriu care sã acopere toate nevoile financiare ale familiei mele, să-mi ofere timp mai mult cu ei si să-mi aducă libertate. Îmi doream să demisionez, dar nu știam cum si când. Adrian m-a ajutat să descopăr strategia de care am avut nevoie și m-a ghidat pas cu pas, iar la doar 10 luni după ce am început să aplic procesul, mi-am dat demisia și acum mă ocup în totalitate de businessul meu..”
Dan Simionescu
Terapeut Naturopat

© 2022 Yoursite. All rights reserved.