4 Pași care te ajută să ai un business profitabil ca și Coach, Trainer sau Public Speaker

4 Pași care te ajută să ai un business profitabil ca și Coach, Trainer sau Public Speaker

Articol dedicat celor care sunt Coach, Traineri, Public Speakeri și Psihologi.

Adrian, nu înțeleg de ce nu am rezultate. Am început să fac cursuri gratuite de Dezvoltare Personală cu mămici… după am făcut programe de Comunicare pentru profesori… după am încercat să fac un Club de Vorbitori în Public… acum m-am gândit să fac traininguri de Leadership cu antreprenori. De ce nu am rezultate așa cum au alte persoane?

Este absolut normal să NU AI REZULTATE când strategia ta este fix cea de mai sus!

Partenerul meu de business, Claudiu Haiduc, spunea ceva înțelept zilele trecute: “Cea mai mare problemă a oamenilor este că nu știu cine sunt, ce fac și ce vor.”

Dacă te regăsești, hai să-ți spun de ce nu reușești să ai niciodată rezultate vizibile și să-ți duci afacerea la acel venit de 100,000 Euro anual. 

Ai văzut cum culeg agricultorii recolta?

Există niște legi universale pe care dacă nu le respecți, ai de suferit. 

Culegi ceea ce plantezi. Este legea cauzei și a efectului.

Iar dacă tu plantezi porumb și după 3 zile mergi imediat și scoți semințele din pământ pentru că nu ai deja rezultate și după pui grâu, tot în același loc și scoți semințele după 2 zile și după pui ardei…

Cum ai vrea să culegi o recoltă pe baza semințelor pe care niciodată nu le-ai lăsat să crească?

Plus că bagi oamenii în confuzie. Ei habar nu au ce mai faci și cu ce te mai ocupi.

Primul lucru este ca tu să DECIZI în ce zonă să te dezvolți și poziționezi ca și EXPERT. 

Da, ai citit bine. Am spus DECIZI. Nu aștepta ca alții să te considere expert în domeniul tău de activitate pentru că în ritmul acesta, ajungi să fii cea mai bună persoană din industria ta de care nimeni nu știe. 

Ai decis și ai declarat asta prin imaginea strategică pe care ți-o faci în social media cu ajutorul celor 6 tipuri de postări.

Clar până aici? 🙂

Hai să continuăm…

Indiferent ce alegi să faci în această viață, un lucru este clar! Rezultate considerabile nu apar peste noapte. 

Nu spun ca tu să nu înveți și să te dezvolți zilnic. Tot ce spun este să decizi ce vrei să faci.

Este super simplu. 

Dacă vrei să ai rezultate, trebuie să pui semințele în pământ, să ai grijă de ele, să le uzi, să pui îngrășăminte, să scoți buruienile și după câteva luni să culegi roadele. 

Ideea de bază este ca tu să te dedici 100% unui singur lucru pe care îl faci bine. 

Asta nu înseamnă nu poți face mai multe lucruri în paralel care merg mână în mână. 

Chiar te încurajez să faci asta!

Ar fi o mare prostie dacă ai face un singur lucru și atât. 

Tot ceea ce îți spun este ca atunci când alegi acele lucruri pe care le poți face în paralel, acelea să facă parte din călătoria cumpărătorului tău astfel încât tu să ai ce să-i oferi ca și lucruri GRATUITE, la primul pas pentru o primă investiție mică și un următor pas pentru pachetele tale premium.

Hai să-ți dau câteva exemple de călătorie a cumpărătorului:

Pasul 1 – Faci o super reclamă pe Facebook de generare de contacte.

Această reclamă are nevoie un mesaj puternic legat de webinarul tău în care vorbești de (exemplu) Cele 5 lucruri care te ajută să X BENEFICIU fără să Y DURERE.

Ai o poză care transmite exact ce vrei să transmită oamenilor pe care vrei să-i atragi.

La audiență pui exact interesele oamenilor pe care vrei să-i aduci la webinarul tău. FAcebook este super super avansat la partea de targhetare a audienței. 

Pasul 2 – Oferi acest webinar în care oamenii descoperă: Cele 5 lucruri care te ajută să X BENEFICIU fără să Y DURERE.

Aici vorbești despre cele 5 lucruri de care oamenii au nevoie pentru a avea un rezultat dorit. 

Te asiguri că ajuți oamenii să descopere exact ceea ce ei au nevoie pentru a avea rezultatele dorite și construiești un pod către un curs de 6-8 săptămâni care răspunde problemelor oamenilor într-un mod detaliat. 

La sfârșitul webinarului, inviți oamenii către următorul pas, în acest curs în care investiția este una modică, dar valoarea primită este de cel puțin 10 ori mai mare decât investiția făcută. 

Pasul 3 – Pentru cei care au venit în cursul tău plătit, oferi varianta premium ca și următor pas.

Succesul pe care oamenii îl au vine ca și rezultat a mai multor elemente. Unul din ele este oamenii cu care se înconjoară, iar asta vine din puterea grupului în care ei intră. Oamenii au nevoie de o comunitate! 

Dar… cel mai important lucru, acel ceva care le va aduce rezultate accelerate, este partea de mentorare și ghidare individuală. 

Aici apare pachetul PREMIUM pe care tu îl oferi celor care doresc să lucreze cu tine 1 la 1. 

Dacă știi cum să construiești acest pachet, atunci ai super super rezultate. 

Pasul 4 – După ce ai făcut asta din nou și din nou, până îți iese perfect (posibil să fie nevoie să faci asta pentru câteva luni) – AUTOMATIZEZI sistemul.

Aici este frumusețea adevărată. 

Ești la orice oră din zi și din noapte online, fără să fii online în AutomWebinarii!

Cu echipă de oameni care fac confirmări telefonice pentru tine și un funnel bine pus la punct, faci lejec 10,000 Euro pe lună.

Simplu, nu-i așa?

Știu! Simplu și complex în același timp 🙂

Are logică, în schimb dacă reclama lansată nu este făcută bine, atunci nu atragi oamenii potriviți la eveniment sau prețul pe contact este super ridicat. 

Dacă webinarul pe care tu îl faci nu are o structură solidă care să convertească bine, atunci toată pregătirea pe care ai făcut-o înainte, este degeaba. 

Dacă aduci oamenii în primul pas plătit, dar nu ai un proces strategic de educare înainte de sesiunea individuală care-i duce către programul PREMIUM și nu ai o structură care să fii sigur că funcționează 100% de fiecare dată când ești în întâlniri 1 la 1, atunci pierzi 80% din vânzările pe care le poți face (sau chiar mai mult).

Dacă renunți prea devreme în experimentele pe care le faci către AUTOMATIZARE, este ca și cum plantezi și scoți semințele înainte ca ele să răsară.

Absolut fiecare pas din această călătorie este ESENȚIAL. 

Acum, dacă ai nevoie de ajutor, eu sunt aici pentru tine. 

Știu ce înseamnă să începi și să nu ai claritate legat de cu poți implementa toate aceste lucruri. 

Știu ce înseamnă să testezi lucruri din nou si din nou și nimeni să nu te avertizeze că faci ceva GREȘIT și că mai târziu vei regreta pentru că pierzi luni și ani prețioși din viața ta. 

Așa că dacă vrei să te ajut, dă click pe poza sau AICI și rezervă o sesiune de MENTORARE pe care ți-o ofer CADOU cu echipa mea. 

Orice ai nevoie, sunt aici pentru tine.

Cu drag, Adrian

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Singurul regret al vieții mele

Uneori mă întreb de ce anumite lucruri trebuie să se întâmple așa cum se întâmplă.  Era 21 Iunie 2013, iar eu mă aflăm în aeroportul

Scroll to Top