Cum să-ți dai foc la business fără să-ți dai seama... - Adrian Puiu

Cum să-ți dai foc la business fără să-ți dai seama…

Întrebare de 1,000,000 Euro: Ce s-ar întâmpla cu afacerea ta dacă tu nu ai fi implicat în ea, ÎN MOD DIRECT, pentru 30 de zile? 

Ar crește în continuare, sau s-ar prăbuși?

Îți garantez că după ce citești ceea ce am împărtășit cu tine mai jos, vei lua o decizie legat de modul în care tu faci lucrurile în business-ul tău.

Ori îl vei AUTOMATIZA, ori îl vei închide, ori vei lua decizia de a fi “împăcat” cu ideea de a avea un business mediocru din care doar să supraviețuiești prin chin zilnic, pentru restul vieții. 

Hmmm… cam dur, nu-i așa?

Hai să o luăm cu începutul. 

Atunci când a venit pandemia, antreprenoriii și-au dat seama de cât de important este ca afacerea lor să fie în mediul online și nu doar în offline. 

În cazul meu, eu îi mulțumesc atât de tare mentorului meu care “mi-a interzis” în 2019 să îmi închiriez un apartament, în București, la parterul unui bloc, unde să fac traininguri de dezvoltare personală (în persoană).

Era momentul în care am decis să mă mut din Dubai în România.

Mă gândeam că pot face cam 8 traininguri pe săptămână, pot avea undeva la 10 clienți la coaching și așa pot face un minim de 5,000 Euro pe lună de acolo.

Ce mare greșeală aș fi făcut dacă mi-aș fi ascultat instinctul, nu-i așa? 

Mentorul meu mi-a spus următoarele:

Adrian, dacă tu faci totul fizic, atunci îți pui singur un capac pentru că vei avea o limită maximă de oameni pe care poți să-i ajuți în același timp. În online nu ai limite pentru că poți avea zeci de mii de oameni în aceeași camera virtuală de webinar.

Dacă tu faci totul fizic, atunci cum rămâne cu visul tău de a impacta milioane de oameni din România și din afara țării? Nu vrei să-i ajuți și pe ei?

Dacă tu faci totul fizic, atunci când o să fii bolnav sau când ceva neprevăzut o să se întâmple, ce vei face? Asta înseamnă că pui lacătul pe ușă și tu nu mai produci absolut nimic?

Nu ai vrea ca la un moment dat să te plimbi și tu, să-ți iei o vacanță, să te bucuri de viață?

Vrei să muncești până la bătrânețe NON STOP? 

Cum ar fi să ai un sistem AUTOMATIZAT care să-ți genere venit în mod recurent și afacere care să crească de la lună la lună în mediul ONLINE, indiferent dacă tu te implici fizic în ea sau nu?

Hmmmmm… Super bune întrebări, nu-i așa?

Asta m-a pus tare pe gânduri și am decis ca TOT ceea ce fac, să fac în mediul online (sau cel puțin 95%).

Din luna Iunie 2020 când am început reclamele pe Facebook și Instagram în România, mi-a luat cam 2 luni să ajung la primii 3,000$, după care am mers la 4,800$, la 6,000$ și pas cu pas a ajuns în 6 luni la 8,000$ pe lună, în România. 

În Ianuarie 2020 m-am căsătorit cu femeia visurilor mele, în India, iar business-ul online mi-a permis să plec din țară pentru aproape o lună, liniștit și fără stres.

Dar… în Martie 2020 a venit… PANDEMIA!!!

BOOOOM!!! Toată planeta a fost închisă (la propriu).

Aveam colegi din JMT sau Coach, Traineri, Network Marketeri și Terapeuți care încercau disperați să învețe cum să facă ceva în mediul online. 

Habar nu aveau legat de cum se folosește Social Media, iar de reclame nu mai zic absolut nimic…

Ce s-a întâmplat este că am avut “NOROCUL” că eu aveam deja sistemul construit deja în online și aveam în fiecare săptămână între 250 și 400 de participanți la webinariile mele. 

Ce lecții am învățat de aici?

  1. Dacă vrei să ai o afacere care să fie sustenabilă și care să-ți crească în mod constant, atunci afacerea ta trebuie să fie una care poate să fie SCALABILĂ. Dacă nu ai cum să crești în mod exponențial afacerea ta, de la an la an, atunci o să fii frustrat toată viața pentru că ai un capac de care nu poți scăpa.
  2. Ai nevoie de o afacere care să fie PROTEJATĂ PANDEMIC. Dacă tu crezi că aceasta a fost ultima pandemie de pe Pământ, mai gândește-te încă o dată. Chiar dacă nu va mai fi o pandemie ca aceasta, lucruri la care nu te-ai așteptat tot se vor mai întâmpla. Pandemia a schimbat modul în care muncim, socializăm și facem business pentru totdeauna. 
  3. Alege să-ți construiești o afacere pe care o poți face în mediul online în care poți crește de la sute, la mii, la zeci de mii de clienți fără să fie nevoie să investești masiv din nou și din nou. De exemplu, când faci un curs, poți să-l vinzi la 100 de oameni sau la 10,000 de oameni fără să fie nevoie să faci tu nimic în plus legat de asta. Sau… atunci când vinzi un supliment alimentar sau ceva pe partea de frumusețe, poți vinde 100 sau 10,000, fără ca tu să depui efort suplimentar. 
  4. Alege ceva ce îți oferă flexibilitate și libertate. Dacă afacerea ta nu îți oferă posibilitatea să călătorești, să faci ce vrei, când vrei și cum vrei, atunci ai extraordinar de multe lucruri de pierdut (asta în cazul în care vrei să vezi lumea, să te plimbi și să vezi și alte locuri. Dacă vrei să stai în același loc tot timpul, să faci același lucru de dimineața până seara pentru 30 de ani, în fiecare zi, mai bine ia-ți un loc de muncă).
  5. Înainte să iei decizii importante legat de afacerea ta, consultă mentorii tăi care au făcut deja ceea ce tu vrei să faci. Cu siguranță sunt oameni care pot să-ți ofere expertiza lor astfel încât să nu faci greșeli pe care să le regreți pentru restul vieții sau care să te dea în spate ani de zile (plus că poți să pierzi o grămadă de bani datorită unor decizii proaste).

Acum, dacă decizi să zici DA unui business pe care să-l începi, lansezi și AUTOMATIZEZI în mediul online, înarmeaza-te cu răbdare și nervi de oțel.

Să ajungi la un business automatizat care să-ți genereze 100,000 Euro pe an, nu este floare la ureche. 

Ai nevoie de cunoștințe în domeniul acesta, de platforme, de website-uri, funnel-uri, de reclame, de prezență pe canalele de social media, de o echipă care să te ajute… și de multe multe multe altele.

Plus că ai nevoie de a fi EXPERT în domeniul tău de activitate. 

Dacă vii și aștepți să curgă banii în timp ce tu stai cu mâinile încrucișate, fără să faci nimic, atunci mai bine mergi și joacă la loto. Ai șanse mai mari să fii milionar acolo decât aici.

În schimb, dacă vrei să ai impact și ai înțelepciunea de a vedea dincolo de ziua de azi, dacă ai VIZIUNEA de a construi ceva care să impacteze viața la milioane și milioane de oameni, atunci hai alături de noi.

Eu și echipa mea te putem ajuta. 

Am ajutat deja sute de antreprenori să înceapă și lanseze afacerea în mediul online. 

Ghidez cu succes Coach, Traineri, Speakeri, Terapeuți, Psihologi, antreprenori care construiesc afaceri în domeniul Network Marketing și știu că te pot ajuta și pe tine. 

Dă click aici sau pe poza de mai jos și îți voi oferi o sesiune de MENTORARE CADOU cu echipa mea de Senior Success Mentori.

Sunt fericit să îți ofer această sesiune de MENTORARE pentru a te ajuta să ai claritate legat de cum poți aduce afacerea ta la următorul nivel și cum o poți automatiza astfel încât să faci ceea ce îți place cu adevărat. 

Cu drag, Adrian Puiu.

Instructor

Cele mai noi articole

Bine te-am gasit
Scroll to Top